gerda-september-2016

Even voorstellen, ik ben Gerda Moonen en woon in Rijnsburg, waar ik ook les geef.

Ik ben gecertificeerd Chi Neng® Qigong instructeur level 1, 2 en Chi Neng® Qigong instructeur voor kinderen.

Sinds 2003 beoefen ik Chi Neng® Qigong. in 2006 ben ik met de opleiding begonnen, level 1, aansluitend Chi Neng® Qigong voor kinderen en in september 2009 heb ik level 2 voltooid aan het Chi Neng Institute in Nederland, waar ik bij aangesloten ben.
Ik las over een Chinees ziekenhuis, waar men alleen door middel van beweging behandeld werd. Er werden geen operaties uitgevoerd of medicatie verstrekt. Ongelofelijk, is dit echt waar? Kan dit? Ja het kan en er zijn goede resultaten!
Het boek uit de bibliotheek meegenomen en dezelfde dag oefenen vanaf de plaatjes uit het boek. Na een week was ik verbaasd, er gebeurde wat met je lijf. Echt? Verbeelding? De tijd zal het leren! Boek, video en CD’s besteld.

Ik ben nooit meer met oefenen gestopt. Je gunt jezelf elke dag even rust, waardoor je enorm veel aankan. Lichaam en geest worden sterker. Je gaat naar een diepere dimensie.
Grote voordeel; op een natuurlijke manier je gezondheid verbeteren door middel van gerichte lichaamsbeweging.

Chi Neng® Qigong is vooral voelen, ervaren. Hoe meer je het doet, hoe meer je ervoor terug krijgt. Soms moeilijk uit te leggen, hierin lijkt het op een diner. Je kunt de ander vertellen wat je hebt gegeten, maar wil je weten hoe het smaakt, dan zul je moeten proeven, ervaren

In 2006 ben ik met de opleiding begonnen, level 1, aansluitend Chi Neng® Qigong voor kinderen en in september 2009 heb ik level 2 voltooid aan het Chi Neng Institute in Nederland, waar ik bij aangesloten ben.

 

Maan in Zon