Chi Neng Qigong in je daagse bestaan integreren

Chi Neng Qigong elke dag beoefenen is voor mij als eten-drinken en slapen. Elke dag naar een diepe ontspanning, jezelf rust gunnen. Fysieke en mentale kracht ontwikkelen. Het is niet alleen een moment van oefenen, uiteindelijk is het een leefstijl geworden die ik niet meer wil missen.

Gerda Moonen 


Bewuster leven met en door Chi Neng

Ik ben nu in staat om de geleerde oefeningen te integreren in mijn dagelijks leven. Hierdoor heb ik geen last meer van de lage rugpijn en genereer ik energie als ik dat nodig heb. Ik vind het fijn dat ik zelf invloed kan uitoefenen op mijn lichaam en geest.

Margot


De kracht van Chi Neng

Chi Neng geeft energie en herstelt de balans tussen lijf en geest. Ik heb genoten van de oefeningen en vooral van de rustgeving die het geeft. Ik ben nog onder de indruk van de kracht die van de bewegingsleer uitgaat. Een pijnlijke vergroeiing in mijn voet die een aantal jaren geleden is ontstaan is met drie (!) Chi Neng sessies geheel verdwenen. Ik wijt dit volledig aan de oefening die geloof ik La Chi heet en hierbij geconcentreerd de energie te richten op de vergroeiing. Gerda bedankt!

Roy


Mijn grenzen verlegd

Ik heb mijn grenzen verlegd door voorbij de horizon te gaan, mijn ogen te openen en alle mogelijkheden open te houden. Dank je wel.

Anne


LQU-afbeelding