Ervaringen

Ervaringen

van Chi move cursisten

HomeChimoveErvaringen

AGENDA

~
Verleg zelf ook je grenzen en maak je leven grenzeloos
~

Ervaringen

Chi Neng Qigong in je daagse bestaan integreren

Chi Neng Qigong elke dag beoefenen is voor mij als eten-drinken en slapen. Elke dag naar een diepe ontspanning, jezelf rust gunnen. Fysieke en mentale kracht ontwikkelen. Het is niet alleen een moment van oefenen, uiteindelijk is het een leefstijl geworden die ik niet meer wil missen.
Gerda Moonen

Bewuster leven met en door Chi Neng

Ik ben nu in staat om de geleerde oefeningen te integreren in mijn dagelijks leven. Hierdoor heb ik geen last meer van de lage rugpijn en genereer ik energie als ik dat nodig heb. Ik vind het fijn dat ik zelf invloed kan uitoefenen op mijn lichaam en geest.
Margot

Dit gaat als vanzelf

Chi Neng Qigong is een moment voor jezelf, om op te laden en je besognes van je af te laten glijden. Het helpt je te ontspannen, je energie te laten stromen en aan te vullen.
Gerda heeft een aanstekelijke manier van les geven en legt op een duidelijke manier de oefeningen uit. Zij is zelf het levende bewijs wat de oefeningen voor je kunnen doen als je gezond en energiek van je pensioen wilt genieten :-).
Eveline

De kracht van Chi Neng

Chi Neng geeft energie en herstelt de balans tussen lijf en geest. Ik heb genoten van de oefeningen en vooral van de rustgeving die het geeft. Ik ben nog onder de indruk van de kracht die van de bewegingsleer uitgaat. Een pijnlijke vergroeiing in mijn voet die een aantal jaren geleden is ontstaan is met drie (!) Chi Neng sessies geheel verdwenen. Ik wijt dit volledig aan de oefening die geloof ik La Chi heet en hierbij geconcentreerd de energie te richten op de vergroeiing. Gerda bedankt!
Roy

Mijn grenzen verlegd

Ik heb mijn grenzen verlegd door voorbij de horizon te gaan, mijn ogen te openen en alle mogelijkheden open te houden. Dank je wel.
Anne

Rustiger voelen

Chi Neng Qigong zorgt ervoor dat ik me rustiger voel en meer bij mezelf blijf.
Agnes

Duidelijke uitleg

Gerda is een mooie, energieke persoonlijkheid. Ze heeft een fijne stem, die de ontspanning tijdens de oefeningen bevorderd. Ze legt alles duidelijk uit en er is veel ruimte voor vragen en uitleg.
Enrico

Dit gaat als vanzelf

De lessen zijn een meditatief rustpunt in de week. Je wordt je bewust van je lichaam en de energiestromen. De oefeningen zijn makkelijk in te passen in het dagelijks leven, dit gaat als vanzelf. Mijn stabiliteit is duidelijk vooruit gegaan!
Elske

Al vrij snel was ik een dag zonder pijn

Ik vind het nog altijd fantastisch dat je met eenvoudige lichaamsbeweging, zoveel profijt kunt hebben voor je gezondheid. Geen chemische stoffen in je lijf en lekker energiek zijn. Ik ben nog altijd even enthousiast.
 
“Natuurlijk ook dank voor het op mijn pad brengen van de Chi Neng en de heilzame werking daarvan. Al vrij snel was ik een dag zonder pijn, wat me in tijden niet gebeurd was”.
V.G.

Rustpunt in de week

De Chi Neng lessen zijn voor mij een rustpunt in de week. De mooie uitgebalanceerde oefeningen en de warme deskundige begeleiding van Gerda maken de lessen iedere week weer tot een hele heilzame ervaring.
Eveline

Houding verbeterd

Door de Chi Neng Qigong oefeningen is mijn houding aanzienlijk verbeterd. Na 2 operaties kon ik de rust en controle op mijn lichaam heel goed en snel weer terugvinden door de oefeningen toe te passen.
Tijdens de lessen van Gerda wordt mijn hele lichaam; botten-spieren-longen en andere organen, als het ware gereset.
Marga v. W.

Rust en energie

“In mijn drukke leven, brengt Chi Neng Qigong mij zowel rust als energie. De oefeningen zorgen ervoor dat ik minder met mijn hoofd bezig ben en veel meer met mijn lichaam. Dat geeft ontspanning en zorgt ervoor dat de ‘energie’ kan stromen. Daarnaast wordt je fysiek sterker en dat is fijn om lichamelijke klachten te voorkomen”.
Irene

Nek- schouder- en onderrug klachten

Deze klachten zijn verdwenen door de eenvoudige warming-up oefeningen dagelijks te doen.
Jarenlang heb ik met veel plezier de lessen gevolgd bij Gerda.
Vanaf het 1e moment voelde ik me welkom, leverden de lessen ontspanning op waardoor ik ook goed sliep (:
Nu ben ik zelf instructeur en kan ik het weer doorgeven. Dankjewel voor alles en ik kom zeker nog af en toe terug.
Liefs Jeanette